0745.763.874 / 0720.763.874 office@depozitulderoti.ro Adresa:Soseaua Bucuresti-Targoviste, nr.77-79 sector1, Bucuresti Fax:0212314487
 

Aer conditionat auto

Auto_Air_Conditioning

 

 

 

 

 

 

 

 

Utilizam aparate de diagnoză și intretinere de  ultimă generație.

Oferim solutii complete de verificare si intretinere ale sistemelor de aer conditionat. Scurgerile de refrigerant si defectele pot fi diagnosticate si reparate inainte de a deveni serioase, respectiv sa afecteze compresorul si implicit masina dvs.

In urma inspectiei, va putem oferi cea mai buna solutie pentru problema dvs. Detinem echipamente ce ne permit sa reparam anumite componente ale sistemului de climatizare, pentru a nu fi nevoie sa inlocuiti componentele.
Pentru o diagnosticare completa, va asteptam la service-ul nostru.

Avand mecanici instruiti in electrica, electronica si mecanica, specializati in diagnosticarea si repararea sistemelor de aer conditionat, indiferent de problema pe care o aveti la masina, va putem oferi o solutie profesionala si avantajoasa.

Air Conditioning Service

 

Este bine cunoscut faptul ca sistemele A/C nu consuma freon precum o masina consuma ulei. Insa la o anumita perioada de timp, intervin scurgerile de freon care reduc eficienta sistemului.
De obicei cand se simte un aer care este mai cald, este nevoie de o incarcare.

Daca observati scurgeri de freon sau sistemul A/C nu functioneaza cum trebuie, nu ezitati sa ne contactati. Oferim cea mai buna solutie pentru masina dvs.!

Va asteptam la noi in Soseaua Bucuresti-Targoviste, nr.77-79 sector1, Bucuresti.

Relatii la telefon: 0745.763.874

 

Suna
Directii