Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Programarea in service

Pentru a evita aglomeratia si posibilitatea de a nu gasi locuri disponibile, montajul jantelor, anvelopelor si acumulatorilor  se efectueaza doar pe baza de programare.

Recomandam clientilor ce au depozitate anvelopele in Hotelul de Anvelope Depozitul de roti , sa se programeze cu cel putin trei zile inainte de data la care se doreste efectuarea schimbului de roti.

Orice intarziere mai mare de 5 minute duce automat la anularea programarii.  Programarea in service nerespectata  dar nu si anulata (din SMS sau mail)  de catre client se taxeaza cu contravaloarea serviciului rezervat + 40 lei in cazul celor cu anvelope depozitate in hotelul de anvelope reprezentand (manipulare si pregatire set roti / anvelope)

Sms-urile pentru doua sau mai multe servicii selectate, ori selectie autoutilitara, primiti cate un sms pentru fiecare operatiune in parte, excluzand selectia de vehicul autoutilitara unde timpul de normare si complexitatea lucrarii  este de o ora selectata in mod automat.

In cazul in care aveti de efectuat mai multe operatiuni (ex.: schimb si indreptat jante, sau schimb si geometrie) va rugam sa efectuati cate o programare pentru fiecare operatiune in parte.

In functie de complexitatea lucrarii, programarile se pot decala cu +/- 15 min.

Orele afisate sunt orele disponibile.

Programarile se pot efectua pe o perioada de 30 zile.

Conditii
Meniul Principal Categoria De Meniu Contact
Ce cauți în Partdo?