Măsurarea uzurii benzii de rulare a anvelopelor si a discurilor de frană

Aparatul de diagnostic wireless deține o tehnologie unică de scanare și diagnosticare a diferitelor defecte ale roților mașinii tale. Software-ul din micul aparat este un expert în digitalizarea și analizarea profilului laser al anvelopelor, fiind capabil să interpreteze și să analizeze defectele de uzură ale anvelopelor scanate, în doar cateva secunde. În raportul generat de scanner, vom afla dacă anvelopele sunt prea uzate, dacă mașina are nevoie de geometrie sau de o aliniere a roților.

Este primul produs al generației sale care a utilizat tehnologia laser pentru a citi profilul unei anvelope si uzura discurilor dintr-un dispozitiv portabil. Scannerul realizează un diagnostic de aliniere și un diagnostic de uzură a benzii de rulare pe baza scanarii profilului anvelopei si a discului de frana. Software-ul din scanner crează un raport care descrie în mod obiectiv starea anvelopelor și acțiunile necesare care trebuie întreprinse.

Măsurătorile uzurii benzii de rulare a anvelopelor De asemenea, uzura benzii de rulare a anvelopelor trebuie verificată în mod regulat. O bandă de rulare redusă crește instabilitatea vehiculului, face anvelopa vulnerabilă la deteriorare și poate determina șoferul să piardă controlul pe ploaie din cauza acvaplanării. LASER EXAMINER 2 are un cap magnetic special care îi permite să măsoare rapid adâncimea benzii de rulare rămase. Odată poziționat pe anvelopă, proiectează un fascicul laser peste suprafață pentru a oferi o măsurătoare obiectivă.
Măsurarea uzurii discului de frână LASER EXAMINER 2 face verificarea uzurii discului de frână simplă și rapidă, fără a fi nevoie să scoateți roata. Datorită magnetului încorporat în sondă, tot ce trebuie să faceți este să îl puneți pe disc. Când operatorul apasa butonul, acesta proiectează un fascicul laser transversal pe disc. Un clic suplimentar captează o imagine care este analizată de o micro-camera. LASER EXAMINER 2 prelucrează măsurătorile în timp real și le compară cu valoarea minimă predefinită. Comparația este atât numerică, cât și vizuală și oferă mecanicului  nostru o evaluare instantanee.

Diagnosticare gratuită

slider image

Scanarea, diagnosticarea și recomandările noastre sunt GRATUITE

Meniul Principal Categoria De Meniu Contact
Ce cauți în Partdo?