Hotel

Anvelope

Scapă de grija spațiului de depozitare pentru anvelopele mașinii tale la trecerea dintre sezoane! La Depozitul de Roti găsești cele mai bune condiții de depozitare pentru anvelope sau anvelope cu jante.

Anvelopele au în compoziție diferite tipuri de materiale și compuși din cauciuc ale căror proprietăți evoluează în funcție de condițiile de utilizare și, nu în ultimul rând, de depozitare. Cea mai comună problemă care apare în urma unei depozitări incorecte este pierderea flexibilității și uzarea prematură a materialului cauzate de factorii externi, dar și de interior, cum ar fi umezeala.

Serviciul de hotel include
Programare prioritara la montaj
Măsurarea adâncimii canelurilor
Verificarea benzii de rulare
Inspecție vizuala carcasa anvelopa
Verificarea presiunii pentru anvelopele cu janta
Constare vizuala stare jante
Emitere contract de depozitare si aplicare etichete de identificare

Transportul din punctul de service către hotelul de anvelope la primirea in gestiune
Transportul din hotelul de anvelope către punctul de service in momentul solicitării predării

Aceste servicii, adiacente hotelului de anvelope asigura transparenta, iar raportul întocmit in urma analizei
anvelopelor si jantelor te ajuta sa monitorizezi starea acestora si nivelul de siguranța pe care il poate aduce setul de anvelope după trecerea sezonului in care nu sunt utilizate.

Va rugam sa cititi cu atentie

Schimburile sezoniere se efectueaza doar pe baza de programare online!

Pentru a evita aglomeratia si posibilitatea de a nu gasi locuri disponibile in service, recomandam programarea autoturismelor din timp. Programarile se pot efectua pe o perioada de 30 zile fata de data la care se efectueaza programarea.

Va rugam sa va programati accesand linkul urmator: https://depozitulderoti.ro/programari-in-service/ Orele afisate sunt orele disponibile.

Perioada minima de depozitare: 6 luni (nu sunt acceptate exceptii). Perioada de facturare6 luni sau 12 luni. Plata se efectueaza in avans.

Ridicarea anvelopelor din Hotelul de Anvelope (fara montaj), se face doar pe baza de programare scrisa (mail). Predarea anvelopelor se efectueaza in maxim trei zile de la primirea mailului.

Programarea in service nerespectata dar nu si anulata (din SMS sau mail)  de catre client se taxeaza cu contravaloarea serviciului rezervat + 40 lei in cazul celor cu anvelope depozitate in hotelul de anvelope (manipulare si pregatire set roti / anvelope)

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile produselor si serviciilor noastre in orice moment, fara nici un preaviz sau notificare in prealabil.

Meniul Principal Categoria De Meniu Contact
Ce cauți în Partdo?